Online Auto theoriecursus

De beste voorbereiding voor je rijbewijs theorie-examen is iTheorie. Met een digitaal handboek, leuke filmpjes, leerzame audio en 50 oefenexamens bereidt iTheorie je optimaal voor op je theorie-examen!

Geen € 69 maar slechts € 39!

Inclusief 50 officiële CBR proefexamens

Bereid je Auto Theorie Examen goed voor met online oefenen van theorie-aanvragen.nl.

Theorie-Aanvragen.nl heeft zich aangepast aan de nieuwe generatie leerlingen. Daarmee zijn wij de meest succesvolle en gebruikte online aanbieder van Auto Theorie Examens oefenen van Nederland. De nieuwste en meest uitgebreide Theorie Examens oefenen. Ga je voor losse vragen, een geheel examen of voor een volledig cursus programma?

Examenvragen

9
50
vanaf prijs incl. BTW
  • 250, 500 of 1000 losse examen vragen​
  • Online oefenen op PC of telefoon
  • Altijd de meest actuele vragen

Oefen Examens

29
95
incl. BTW
  • 50 officiële CBR theorie-examens
  • 250 extra oefen vragen
  • 3 jaar geldigheid
Populair

Complete cursus

39
00
incl. BTW
  • 50 officiele CBR theorie-examens
  • Digitaal handboek
  • Oefenvragen​
Beste keuze

Je leert en oefent gemakkelijk op je smartphone, tablet of laptop

Of je nu thuis of onderweg wilt leren, het werkt op alle moderne smartphones, tablets, laptops en desktops. Leer dus waar je maar wilt!

50 Officiële CBR Examens oefenen

Oefen Examen + 250 extra oefenvragen

Alle vragen die je kan verwachten op het officiele Auto CBR theorie-examen zijn verwerkt in de database van dit platform.

Theoriepakket Basis voor Auto
Theorie

Inclusief een samenvatting van maar 40 pagina’s met alles wat je hoeft te weten!

Nu voor €27,50 incl. BTW

Auto Theoriepakket met alles wat je nodig hebt om te slagen voor het auto theorie examen

Slagen zonder Auto Theorieboek? Dat kan. Met het online leerplatform van Lens Media, in combinatie met de samenvatting van het theorieboek (40 pagina’s) slaag je voor je CBR theorie-examen 2022, zonder een heel Auto Theorieboek te hoeven doornemen. 

Wat is iTheorie?

En wat zijn de voordelen van iTheorie?

Stapsgewijs leren

Itheorie is een online theorie cursus waarbij je stapsgewijs – zonder al te veel tekst – op een nieuwe en flexibele manier leert. Dit studeert dus lekker thuis of waar je maar wilt en op eigen tempo. Je begint met een leerboek met hoofdstukken waarbij elk hoofdstuk wordt afgesloten met een toets, sluit je deze toets goed af dan komt het volgende hoofdstuk vrij.

50 echte examens oefenen

Heb je alle hoofdstukken voldoende afgesloten dan worden de examens vrijgegeven en kun je 50 examens oefenen. Alle examens zijn voorzien van gevarenherkenning, kennis vragen en inzicht vragen. Daarnaast is deze complete theorie opleiding ook voorzien van extra lesfilms en praktijk filmpjes.

Officieel CBR examen

Je zit met dit systeem niet vast aan een dure dagopleiding die ingepland moet worden, lesmateriaal met veel te veel tekst en oude theorie-examens die voor handen zijn op internet. Itheorie heeft maar liefst 50 offciele examens met nieuwe vragen. Precies op de manier zoals je ze ook krijgt bij het CBR. Daarnaast krijg je bij elk fout gemaakte antwoord duidelijk uitleg in tekst en eventueel met audio hoe de vraag beantwoord had moeten worden.